Skip to content

Uusi pää

Aina välillä sitä kaipaa uusia alkuja. Niin mäkin kaipasin, kun muutimme tänne Milanoon meidän karkausvuotta viettämään.

Yleensä naiset tekee hiuksilleen jotain isoa, kun jotain dramaattista tapahtuu (esim. Carrie Sinkkis-leffassa). Vaikka omalla kohdallani ei ollut mitään suurempaa dramatiikka, päätin tehdä täysmuutoksen.

img_3558

Uudelleensynnyin kampaajan käsittelyssä kuin feenikslintu BLONDINA ja polkkatukkaisena. Tätä kaivattiin. Jotain rohkeaa ja erilaista uudelle elämänvaiheelle. Olen aina pysynyt turvallisesti suht. samanlaisessa hiustyylissä, joten nyt jos koskaan oli aika kokeilla jotain erilaista.

En ole muuten koskaan pelännyt näin paljon kampaajalla. Koko homma kesti yli 4 tuntia ja kaikki tehtiin jotenkin hassuissa vaiheissa ja yhteistä kieltä ei oikein ollut, koska kampaaja puhui todella auttavaa englantia ja mä vieläkin auttavampaa italiaa. Mun viinin tilaustaidoista italiaksi ei ollut apua siellä.

 

Nyt pitää vain pitää huoli, että mun hiukset ei kuivu kasaan ja tuloksena tule sellaista hamppuista vetyperoksidipörröä.

Jätä ensimmäinen kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *