1 Syystuulet ja Derby di Italia Skip to content

Syystuulet ja Derby di Italia

Syystuulet puhaltavat Milanossa. Ne ei puhalla samalla tavalla kuin Suomessa, vaan syksy hiipii salakavalasti tänne. Ensin tuli sadetta. Sitten lämpöasteet jumahtivat alle 30 asteeseen ja iltaisin lämpötila laskee jo likemmäs 20 astetta, hrrr.

Kuukauden päivät lämmön tiukassa syleilyssä on tehnyt sellaisen tepposen, että nyt tuntuu siltä, että neuleet ja täkin saa ihan pian kaivaa esiin.

Aikaisemmin me naurettiin Kimmon kanssa italialaisille, kun ne kulkee lähes säällä kuin säällä toppaliivissä tai kevytuntsikassa. Nyt me aletaan lähestyä samaa käyttäytymismallia. Nopeasti se ihmismieli unohtaa, miltä leveyspiiriltä sitä on kotoisin.

img_3373

Me oltiin eilen katsomassa Derby di Milanoa, eli Interin ja Juventuksen välistä kamppailua. Se oli ihan uskomaton matsi. Jalkapallo sai kerrankin mun veren virtaamaan. Pari kirosanaakin saatettiin kuulla tulevan mun suusta pelin pyörteissä.

Stadikka oli täpötäynnä, jengi ihan fiiliksissä  ja kaiken lisäksi siellä tarjottiin bisseä.

img_3313

Tämä tyttö oli enemmän kuin onnellinen, kun sai sen pikkasen väljähtäneen, mutta silti niin maistuvan, bissen kouraansa.

Peli sai aivan mahtavan päätöksen, kun Inter voitti. Jengi meni ihan sekasin ja meno oli lähes kuin Suomessa vuonna vuonna -95. Me hipsittiin juhlahumun keskeltä vielä illalliselle Kimmon kunniaksi.

img_3338

Kimmolla meni aikaisemmin päivällä ihan mielettömän hyvin yhdessä futisturnauksessa, jossa se oli jenginsä kanssa. Ne voitti kaikki matsit, missä Kimmo toimi valmentajana. Mulla on voittamaton poikaystävä.

 

Jätä ensimmäinen kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *