Skip to content

Matka Milanoon

Viikot ovat menneet aivan uskomatonta tahtia. Onneksi nyt ollaan Kööpenhaminan kentällä ja ollaan saatu ottaa viisi tuntia pelkkää iisiä. Välilaskullinen lento ei ole koskaan tuntunut näin hyvältä. Kaiken lisäksi myös lompakko kiittää tästä vaihtoehdosta.

Viime yö nukuttiin sohvalla pikku sykerössä päiväpeiton alla. Kämpässä kaikui ja matkalaukut makasi lattialla halkeamispisteessä. Meillä on mukana neljä matkalaukkua ja olin ihan varma, että niissä jokaisessa olisi ollut liikakiloja, mutta onneksi ei ollut! Matkalaukkujen jätön ja turvatarkastuksen jälkeen mieli keveni huomattavasti ja sen jälkeen olenkin vetänyt sikeitä joko koneessa tai Kimmon sylissä lentokentällä. Olen mitä parhainta matkaseuraa, koska nukahdan lähes välittömästi koneen noustua 😉

Meidän boarding alkoi just. Pari tuntia ja ollaan jo uudessa kotikaupungissa, jossa meidät ottaa vastaan helleaalto. Tarkoitus on napata taksi suoraan uuteen kotiin, heittää kamat sisään ja juosta katsomaan onko huikea hedelmämyyjä vielä myymässä maailman herkullisimpia vesimelonilohkoja meidän naapurissa, kuten kesällä oli. Pidetään sormet ristissä!

Yksi Kommentti

  1. martti iivonen martti iivonen

    Kaikki vaikuttaa olevan Teillä siellä hallussa so far,……
    –> E L Ä K Ä Ä V A I N T Ä Y S I L L Ä ja N A U T T I K A A joka hetkestä.
    ytv.
    Ipa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *