Skip to content

Gilmore girls are back!

Tätä on odotettu koko syksy, tai oikeastaan lähes 10 vuotta. Gilmoren tytöt saavat jatkoa huomenna!

giphy

Jos olet elänyt viimeiset kuukaudet täydessä pimennossa ja Gilmoren tytöt eivät sano sulle muutenkaan mitään, niin tässä tiivistys: Netflix osti  Gilmoren tyttöjen oikeudet ja kertoi samalla tekevänsä sarjalle jatkoa. Nyt sitä jatkoa tulee 4 jakson verran ja jaksot on nimetty vuodenaikojen mukaan. Paras juttu on se, että jaksot ovat 90 minuutin pituisia, mikä tarkoittaa, että ne ovat kuin leffoja!

giphy-1

Sarja on ollut medioiden otsikoissa koko syksyn. Ensin spekuloitiin, että ketä uusissa jaksoissa nähdään ja trailereiden ilmestyttyä sitä, mitä tulevissa jaksoissa tulee tapahtumaan. Täytyy sanoa, että Netflix on hoitanut sarjan markkinoinnin enemmän kuin hienosti. Jenkeissä saatiin nauttia jopa Luke’s pop-up -kahvilasta. Faneja on pidetty tiukassa narussa paljastamalla pienenpieniä herkkupaloja kerrallaan koko tuotantoprosessin ajan.

Vielä ei ole aivan varmaa, että mistä kohtaa sarja jatkuu. Trailereiden perusteella vaikuttaa, että se jatkuu ”nykypäivästä” eli noin 9 vuotta siitä, mihin sarja päättyi. Tämä on mitä erinomaisin aika jatkaa, koska sarja aikoinaan päättyi siihen, että Rory hyppäsi Barak Obaman vaalikampanjabussiin. Ironisesti voidaan ajatella, että Roryn pesti päättyi nyt Obaman 2. kauteen.

Gilmoren tytöt ovat kulkeneet mun rinnalla teinivuosista aina aikuisuuteen asti. Muistan kuinka lukiossa lintsattiin Saaran kanssa tunneilta ja mentiin niille katsomaan Gilmoren tyttöjä, syömään pestopastaa (paras ruoka ever!!) ja ahtamaan itsemme täyteen irtokarkkeja. Oi sitä huoletonta nuoruutta.

Mä en katso uusia jaksoja vielä huomenna, vaan ensi viikolla, jolloin me vietetään Saaran kanssa interaktiivinen ”leffailta” WhatsAppin välityksellä. Kyllä interwebsi ja tekniikka mahdollistaa ihmeellisiä asioita.

Taidan hemmotella itseäni tänä iltana muutamalla 7. kauden jaksolla, koska huomenna ei ole edessä aikaista nousua italian kurssille. Kurssi jää välistä, koska me lähdetään 12 aikaan Veronaan päiväreissulle. Siitä myöhemmin lisää 🙂

 

Jätä ensimmäinen kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *